Medische fitness oplossingen
met onze WaterRower

Een impactvrije, gewrichtsvrije training die ideaal is voor hele lichaam en fysieke revalidatie door medische fitness toestellen

Bel ons

U kan ons steeds bellen op
+32 479 056 818 of +32 473 138 303

Adres

Of kom eens langs: Steenweg op Turnhout 91
2360 Oud-Turnhout

Video afspelen over Medische oplossingen met onze WaterRower

WaterRower, een medische oplossing

Impactvrij en gewrichtsvrij

De WaterRower biedt, in tegenstelling tot conventionele indoor roeiers, een impactvrije, gewrichtsvrije training die ideaal is voor de ontwikkeling van het hele lichaam en fysieke revalidatie. Dit is medische fitness.

Het gewicht van de gebruiker wordt van de knieën en enkels gehaald bij de zittende positie van de oefening. Het gebruik van het unieke WaterFlyWheel vliegwiel zorgt voor een gelijkmatig belaste slag. Het is een uniforme zelfregulering, waardoor de onhandige bewegingen van conventionele roeiers worden geëlimineerd. 

Deze functies bieden een ideale omgeving voor het bewaken en testen van het herstel en de voortgang van de patiënt.

Perfecte oefening

Reeds lang erkend als de ultieme fysieke oefening, is de WaterRower ongeëvenaard in termen van verbrande calorieën met een laag niveau van waargenomen inspanning.

Onderhoud

Het minimale onderhoud en de eenvoudige reiniging zullen de werklast van uw personeel tot een minimum beperken

Voortgang

De WaterRower is uitgerust met een complete computer om een ​​nauwkeurige monitoring van uw patiënt uit te voeren die onder andere afstand, intensiteit en hartslag aangeeft

Stil & discreet

De indoor roeiers laten alleen een gastvrij hypnotiserend geluid horen

Functioneel design tot in het kleinste detail
Functioneel design tot in het kleinste detail

Tijdloze aantrekkingskracht en prestige: de WaterRower-roeimachine ontving de PlusX Award voor zijn unieke ontwerp en was ook het enige sporttoestel dat te zien was in het Design Museum of London.

De WaterRower is uitgevonden door John Duke in 1988. De Amerikaanse roeier ontwikkelde de eenvoudige functie en het tijdloze ontwerp van de roeimachine vanuit het basisidee, dat training op het droge de gegeven omstandigheden op het water zo goed mogelijk moet nabootsen.

Meer weten over Medische Fitness?

Neem even contact op voor een goed gesprek