prive fitnessruimte

Tonic Lifestyle Private Projects

Fitnesstoestellen of een volledige prive fitnessruimte voor thuis?

Thuis-Gym/Fitness

Fitnessroutine

Hou je aan je fitnessroutine wanneer jij wil met je favoriete fitness toestellen in je eigen ruimte.

Design & Imago

We verdelen high-end maar toch eco en duurzame fitness toestellen, een lust voor het oog en prachtige toevoeging aan uw woning.

Pandemie-proof

Uw eigen prive-fitness-ruimte is altijd 24/7 open ongeacht wat er gebeurd in de wereld. Geen overdracht door anderen, geen risico.

Tijdbesparend

Geen verplaatsingen, geen files. Een van de belemmeringen om consequent te oefenen, is de tijd om het te doen.

Gezin

Met een thuis-fitness-ruimte weet u zeker dat de mensen onder uw hoede in een veilige omgeving zoveel kunnen bewegen als zou moeten.

Droom interieur

De mogelijkheden zijn eindeloos! We ontwerpen en richten uw home fitness in volledig op maat die beantwoord aan uw wensen en noden.

je eigen homegym of thuis-fitness

Onze Awards

german design award
plus x award
sustainability award home fitness

Where Design Meets Fitness

WaterRower Ltd. is sinds 1994 in Duitsland. In 2005 ontstond de NOHrD-productiefaciliteit op ons hoofdkantoor in Nordhorn, Nedersaksen, waar hoogwaardige fitnessapparatuur van hout werd ontworpen en geproduceerd. 

Het label NOHrD blijft staan voor hoge kwaliteit, design en duurzaamheid, met onze constante focus op selectie van natuurlijke en duurzaam beheerde materialen voor je home fitness. We verdelen high-end fitnesstoestellen.

Elk stuk van onze houten fitnessapparatuur is handgemaakt in onze productiefaciliteit (de WaterRower is gemaakt in de VS). De combinatie van klassiek handwerk en precisiemachinetechniek zorgt voor een constante kwaliteit en constante vooruitgang. We hechten veel waarde aan het respecteren van ons milieu en verwerken alle schors en hout volledig – er is geen afval.

Het productieresidu in onze fabriek wordt gebruikt voor energieopwekking. Verder gebruiken we de 1500 vierkante meter grote oppervlakte van onze fabriek voor de productie van onze eigen zonne-elektriciteit, waarmee we onze machines emissiearm kunnen aandrijven.

Met deze merken maken we je prive fitnessruimte tot een ware eye-catcher

Duurzaam

Ons Hout

Bij NOHrD produceren we met massief hout dat uitsluitend is geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen in de VS en Duitsland voor je home fitness. Alleen gegarandeerd jong en glad kernhout wordt verwerkt. De hoogwaardige houten elementen zijn geolied ter bescherming tegen vuil en vlekken. Hout is een natuurlijke grondstof die in kleur en consistentie kan afwijken, waardoor onze producten een unieke status hebben. Massief hout zal na verloop van tijd op natuurlijke wijze donkerder worden. Dit geldt vooral voor kersenhout. 

ons duurzaam hout

Ons Leder

Al het gebruikte leer is echt en met de hand bewerkt, uitsluitend van oorsprong uit Duitsland.

  • het looien is “Made in Germany”
  • voldoet aan ISO 9001 (gestandaardiseerd kwaliteitssysteem)
  • uitsluitend plantaardig gelooid / authentieke leergeur
  • extreem hoge huidtolerantie (in tegenstelling tot chroomleer)

Zelfs echt leer van hoge kwaliteit kan ongewenste natuurlijke kenmerken vertonen. Er zijn geen huiden zonder vlekken. Vaak worden oppervlaktebehandelingen met polyurethaan of acrylaten toegepast, waardoor het leer een onnatuurlijke, synthetische uitstraling krijgt. Ons plantaardig gelooid leer blijft grotendeels natuurlijk. Het zal na verloop van tijd iets donkerder worden. Dit zijn materialen en toestellen voor de perfecte home fitness.

Sneak Peak

Neem een kijkje in onze Wonderwereld van prive fitnessruimte 's