Fitness Arena voor bedrijven

De NOHrD Fitness Arena training is bedoeld voor het hele lichaam en is zo effectief dat je personeel in korte tijd een enorme prestatieverbetering zal ervaren in groep waar ze zelf en de werkgever wel bij vaart.

Bel ons

U kan ons steeds bellen op
+32 479 056 818 of +32 473 138 303

Adres

Of kom eens langs: Steenweg op Turnhout 91
2360 Oud-Turnhout

Video afspelen over Fitness Arena voor bedrijven

Het nieuwe fitness arena concept voor bedrijven

Een totaaloplossing voor het opzetten van individuele groepslessen en individuele sessies in uw fitnessruimte.

Elke fitness arena module bestaat uit de volgende elementen: – 2 kabelmachines, universele katrol, SlimBeam® met waterweerstand en lastplaten voor functionele trainingsoefeningen. – 1 set Bell® swing dumbbells en 1 slashpipe® en 1 bosu® voor spierversterkende en flexibiliteitsoefeningen. – 1 waterrower® of 1 watergrinder voor cardiowerk. – 2 LCD-schermen die individuele opvolging van de virtuele coach in alle richtingen mogelijk maken.

Turnkey oplossing

De NOHrD Arena is een ruimte gewijd aan interval- en functionele trainingen in groep

Ruimtes

De Nohrd Arena bestaat uit 4 tot 8 modules en vereist een minimale ruimte van 15 m2. Het kan rond of vierkant zijn en past zich aan uw ruimte aan.

Gezondheid

De bekende gezonde geest in een gezond lichaam dus meer productiviteit

Realisatie

Elk fitness-station is geconfigureerd volgens de gebruiker die in staat zal zijn om, met behulp van zijn 2 schermen, de hartslag, de uit te voeren bewegingen, de tijd van de huidige oefening en de resterende tijd van de sessie te volgen

Bedrijfs- gym / studio / fitnesscentrum
Bedrijfs- gym / studio / fitnesscentrum

Onze fitnessoplossingen integreren onze fitnessapparatuur en associëren ze met uw ruimte, al dan niet door ons ingericht. Modulair aanpasbaar en voor ontwikkeling van “Sport op het werk”. 

Onze afdeling projectinrichting ondersteunt u gedurende uw gehele project, van ontwerp tot oplevering. We begeleiden je met behulp van 2D- en 3D-visualisatie om je onder te dompelen in je toekomstige fitnessruimte.

Kant en klaar of op maat gemaakte oplossingen

We hebben een reeks Pro-pakketten ontworpen om uw bedrijfs-fitness-, spa- of medische ruimte te creëren en / of te completeren …. Complete en functionele oplossingen volgens uw behoeften en de grootte van uw ruimte met apparaten die kwaliteit, techniek en design combineren. Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en aanpasbaar aan elk type omgeving. Wij helpen u graag bij uw project, van concept tot oplevering

gym grondplan

Meer weten?

Neem even contact op voor een goed gesprek