3-in-1 thuis fitness

Deze 3-in-1 thuis fitness is kleiner dan je sofa en helpt je om je fitnessdoelen te bereiken!

Waarom een thuis fitness? De COVID-19-pandemie heeft de meesten van ons in de beslotenheid van onze huizen gedwongen met beperkte mogelijkheden als we het hebben over activiteiten die in een normale routine enige schijn van fysieke activiteit zouden veroorzaken. Natuurlijk probeerden de meesten van ons fitnessdoelen te stellen en ons creatieve deel te gebruiken om erachter te komen hoe we de vlam brandend kunnen houden, maar uiteindelijk is het te moeilijk om gemotiveerd te blijven voor een rigoureuze trainingssessie als je dezelfde saaie routine doormaakt zonder andere vrienden in de buurt die je zullen pushen voor die laatste set.

Een multifunctioneel fitnessapparaat aanschaffen voor je thuis fitness is een goed antwoord op al je excuses, maar helaas blijven ze na een paar maanden ook in het stof bijten. Bovendien nemen ze te veel ruimte in beslag en zijn de meeste niet zo esthetisch. Deze 3-in-1 fitness Compact-Wall van NOHrD is een uitzondering en neemt verrassend genoeg zo weinig ruimte in beslag als gedacht – niet meer dan je kleine sofa. De home fitness-oplossing is ontworpen door WaterRower’s (meer dan drie decennia expertise in het ontwikkelen van roeimachines) zustermerk NOHrD dat zich richt op vorm en functie. Hun ontwerp-ideologie is gericht op de gebruiker en de esthetische aantrekkingskracht van de fitnessapparatuur, terwijl de hoogste normen voor krachttraining worden gehandhaafd, ondersteund door de wetenschap.

U kunt alle belangrijke spieren in uw lichaam versterken met dit veelzijdige fitnessapparaat dat wordt geleverd met een eigen virtueel coach interactief trainingsprogramma dat toegankelijk is via het touchscreen. U kunt borst-, onderarm-, biceps-, triceps-, schouder- en rugoefeningen doen op de kabelstations/pulleys aan elke kant – terwijl de SwingBells aan de muur u meer vrijheid geven om uw vrije gewichtstrainingen op te nemen. Stelt u zich eens voor dat deze trainingsmachine in uw woonkamer staat – u wordt meteen verleid om die spieren te verbranden!

Verkrijgbaar met optioneel virtual coach en zelfs koelkast voor je hydratatie. Een do-it-all multifunctionele thuis fitness oplossing voor thuis of je kantoor. Verkrijgbaar is duurzame houtsoorten naar wens. Contacteer ons voor meer info