Bedrijfsfitness
met Tonic Personal Trainers

PERSOONLIJKE TRAINING DIE TRAININGEN EEN GEHEEL NIEUWE BETEKENIS GEVEN

Bedrijfsfitness
met Tonic Personal Trainers

Bedrijfsfitness is voor veel bedrijven een topprioriteit geworden en Tonic Lifestyle is er trots op om on-site, virtuele en remote fitnessprogramma’s aan te bieden.

Onze trainingen zijn ontworpen om medewerkers te helpen zich weer energiek, verjongd en productiever te voelen.

Van fitness op de werkplek is aangetoond dat het:

  • Productiviteit verhoogt
  • Lager werkverzuim
  • Minder verloop
  • Teamwork motiveert
  • Zorgkosten verlagend

Ons aanbod

We willen je leren kennen

Tonic Lifestyle stemt de beweegprogramma’s af op uw bedrijf. Onze trainingen variëren van matige tot intensieve sessies, en we kunnen grote groepen of kleine groepen accommoderen, afhankelijk van het aantal medewerkers dat geïnteresseerd is in deelname.

EEN BETERE WERKOMGEVING BEVORDEREN

Of je nu voor, tijdens of na de werkdag beweegprogramma's wilt aanbieden, onze Tonic Lifestyle groepstrainingen blijken net zo leuk als uitdagend te zijn. Oefening op het werk kan onmiddellijke stressverlichting, ontspanning en een energieboost bieden die de hele werkdag aanhoudt.

Trainingsprogramma's

We zijn ervan overtuigd dat onze speciaal ontworpen trainingsprogramma's voor bedrijfsfitness uw werkomgeving ten goede kunnen veranderen en uw werknemers kunnen leren hoe belangrijk het is om zo goed mogelijk voor zichzelf en elkaar te zorgen. Samen kunnen we helpen nieuwe vriendschappen te creëren en uw huidige werkomgeving te transformeren in een gezondere sfeer waar iedereen van kan genieten.